Slide background
Slide background

kattintson és

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

gyorsan
és könnyedén!

Sorompók

Sorompó Sorompó (DoorHan)

A DoorHan elektromechanikus sorompók (Barrier széria) felszerelhetők a védett ipari zónákban, parkoló helyeken és minden egyéb objektumokon, ahol szükség van az ellenőrző-beengedő rendszerre.

Legfontosabb jellemzők:

  • - könnyített alumínium sorompó fényvisszaverő címkével és fagyálló csillapító védővel;
  • - acél antivandál test;
  • - hosszú rendelkezésre állás a két, sorompó egyensúlyát biztosítható rúgónak köszönhetően;
  • - könnyen feloldható blokkolás a kézi nyitáshoz áramkimaradás esetén.

 

termék /sorompó/ termék /sorompó/ termék /sorompó/ termék /sorompó/ termék /sorompó/ termék /sorompó/

A DoorHan távirányítók vezérlik a DoorHan automatarendszereket vagy minden egyéb, DoorHan rádióvevővel felszerelt eszközt. Egy távirányító segítségével egy vagy több (max. 4) eszköz vezérelhető.

A Photocell fotocella - biztonsági berendezés, amely a kapunyílásba beszerelhető infravörös adóból és vevőből áll. Az infravörös sugár megszakítása esetén a vezérlő blokkba érkezik egy jel, amely jelzi az akadály megjelenését, ezt követően a rendszer a munkamenet logikájának megfelelő reakciót hajt végre, ami a kapuszárny/sorompó megállásához vagy megfordításához vezet.

A Lamp jelző lámpa – biztonsági berendezés, amely jelzi a kapu/sorompó mozgását a nyitás és a zárás teljes folyamata során. A berendezés típusától függően, amelyhez a lámpa hozzá van kapcsolva, megvalósítható az előzetes villogó üzemmód (a lámpa villog bizonyos időn belül a kapu/sorompó mozgása előtt).

A DoorHan távirányító felhasználásával és a DHRE-2 külső rádióvevő segítségével irányíthatók más gyártmányú automata berendezések. Bármilyen meghajtóhoz kapcsolható, amelynek rendes szétkapcsolt irányító csatlakozása van. Egy ilyen rádióvevő 433 MHz-en működik. A DHRE-2  - kétcsatornás rádióvevő, amely segítségével egy vagy két meghajtó irányítható.

Az antivandál kivitelezésű kétállású SWM-gomb kulccsal a tengelyen belüli elektromos roletta-meghajtók vezérléséhez használható és ráhelyezési módszerrel szerelhető. A gombnak van blokkoló szerkezete, amely megakadályozza a fedél levételét a beállított és megfordított kulcs nélkül. A ház védelmi osztálya: IP54.

Tovább a kategóriában: Kétszárnyú kapu automatikák »